Mikaelin seurakunnan rippikoulut 2018, Mikaelin seurakunta

Perustiedot
Ryhmän nimi: Mikaelin seurakunnan rippikoulut 2018

Tämä on jälki-ilmoittautuminen! Tutustu rippikoulujen lisätietoihin klikkaamalla kutakin vaihtoehtoa ennen ilmoittautumista. Paikat on jo jaettu, ja osa ryhmistä on täysiä, jälki-ilmoittautumisessa on siksi laitettava 8 vaihtoehtoa. Kaverikoodia, jonka saat tehtyäsi ilmoittautumisen, voi käyttää vain yksi henkilö! Ilmoittautumisajan päätyttyä tietokone jakaa rippikoululaiset ryhmiin niin, että mahdollisimman moni pääsisi lähelle ykköstoivettaan. Jos et ole Mikaelin seurakunnan jäsen, suosittelemme varmuudeksi ilmoittautumaan myös oman seurakunnan rippikouluun. Rippikouluvalinnoista ilmoitetaan kirjeellä marraskuun aikana. Rippikoulujen maksaminen tapahtuu verkkomaksuna. Toimitamme maksamista varten maksajaksi merkitylle henkilölle maksulinkin sähköpostiin hyvissä ajoin ennen rippikoulun alkua ja laskun eräpäivää.

Maksamiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä puh. 09 2340 2428 (talouspalvelut ).

"Rippikoulun tärkein tavoite on se, että nuori viihtyy. Vasta sen jälkeen voimme yhdessä pohtia Jumalaa, maailmaa, surua, häpeää, iloa, ystäviä, seksuaalisuutta ja kaikkea sitä mitä mieleen pulpahtaa."

<< Marraskuu 2017 >>