Oulunkylän varhaisnuorten leirit, Oulunkylän seurakunta

Perustiedot
Ryhmän nimi: Oulunkylän varhaisnuorten leirit

OULUNKYLÄN SEURAKUNNAN LASKUTUSKÄYTÄNNÖT

Vuoden 2008 alussa siirryttiin kaikissa Helsingin seurakunnissa uuteen sähköiseen laskutus- ja ilmoittautumiskäytäntöön.

Laskutuskäytännöt koskevat Oulunkylän seurakunnan kaikkien työmuotojen järjestämiä leirejä, retkiä ja mahdollisia maksullisia kursseja.

Tyttöjen ja poikien toiminnasta tiedotetaan osoitteessa www.mestat.fi/oulunkyla sekä kotisivuillamme www.helsinginseurakunnat.fi/
oulunkyla ja erikseen kotiin jaettavassa esitteessä.

ILMOITTAUTUMINEN
Kaikille leireille, retkille ja kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti seurakuntamme nettisivujen kautta, ellei asiasta erikseen muuta mainita.

Leiri, retki tai tapahtuma järjestetään, mikäli osallistujia on ilmoittautunut vähintään 7 henkilöä. Seurakuntayhtymän järjestämiin retkiin ja leireihin tarvitaan vähintään 3 osallistujaa.

Seurakunnan omiin toimintoihin ilmoittautuminen päättyy aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, ja seurakuntayhtymän toiminnassa 14 päivää ennen tapahtumaa, jotta laskut ehditään luomaan, tulostamaan, kirjoittamaan leirikirje sekä postittamaan nämä asiakkaille. Nämä toimenpiteet vaikuttavat kolmen eri työntekijän aikatauluihin. Kirjeet lähetetään kahdeksan päivää ennen tapahtumaa ja näin kirjeet ovat asiakkailla seitsemän päivää ennen maksuajan päättymistä.

LASKUTUS
Kun tapahtumaan on ilmoittauduttu, niin ilmoittautuminen on sitova. Tästä seuraa laskun luominen ja lähettäminen em. mukaisesti.
Laskuun annetaan seitsemän päivää maksuaikaa. Jos asiakas peruu osallistumisensa tapahtumaan ennen ilmoittautumisajan päättymistä, laskua ei lähetetä ja asia on sillä selvä. Jos peruutus tulee sen jälkeen kun tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy, peruutukselle on oltava huoltajan kertoma selkeä peruste tai lääkäritodistus jotta lasku hyvitetään.
Jos osallistumista ei peruta asianmukaisesti, lasku erääntyy maksettavaksi.

Peruutus tulee aina tapahtua puhelimitse suoraan työntekijälle (ei vastaajaan eikä tekstiviestillä tms.)

OIKEUSTURVA
Selkeä laskutuskäytäntö on laadittu seurakuntalaisten ja heidän perheidensä oikeusturvan vuoksi, jotta yllätyksiä laskujen suhteen ei tulisi. Työntekijät noudattavat em. käytäntöä huomioiden kunkin tilaisuuden / yhteistyökumppaneiden omat varauskäytännöt. Tästä ei tehdä poikkeuksia. Näin pelisäännöt ovat selkeitä.

Oulunkylän seurakunta

Ilmoittautuminen tapahtuu ryhmän tapahtumien kautta

<< Marraskuu 2017 >>