Ilmoittautumislomake MUSKARIT uusi pohja 25.5.2018, Kallion seurakunta

* pakollinen tieto

Lapsen tiedot
Alle 13-vuotiaan henkilötietojen käsittelyyn tarvitaan huoltajan suostumus. * :
Etunimi * :
Sukunimi * :
Henkilötunnusta tarvitaan, koska sen avulla asiakas yksilöidään asiakasrekisterissä. Henkilön yksilöinti on välttämätöntä asiakasrekisterin luotettavuuden, ajantasaisuuden ja oikeellisuuden kannalta. Yksilöinnillä turvataan rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteutuminen. Henkilötunnus ei ole julkisuuslain tai muun lain mukaan salassa pidettävä tieto. Helsingin seurakunnissa tietoliikenne tapahtuu suojatussa kirkkoverkossa ja kaikki työntekijät ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen.
Henkilötunnus * :
Katuosoite * :
Postinumero * :
Postitoimipaikka * :
Maa * :
Kuuluuko lapsi kirkkoon? * :
Kotiseurakunta * : muu:
Onko lapsi ollut aiemmin muskarissa? * :
Olen tietoinen muskarimaksuista * :
Lapsen mukana olevan aikuisen nimi ja puhnro. * :

HUOLTAJAN/HUOLTAJIEN JA MAKSAJAN TIEDOT
Annan suostumukseni kerätä meidän henkilötietojamme tätä tilaisuutta varten. * :

Yhteydenpidon, turvallisuusnäkökulmien ja maksuliikenteen takia on tärkeää, että seurakunnalla on lapsen huoltajatiedot.
Ensimmäinen huoltaja
Postitoimipaikka:
Maa:
Maksaja

Valinnat vaihtoehtoisista ajoista ja paikoista

Aseta vaihtoehdot toivomaasi järjestykseen. Valitse vähintään 1 ja enintään 3.
Valinta tapahtuu listalla oikealla olevista lisää-painikkeista.
Valitse mieluisin ensimmäiseksi, toiseksi mieluisin sitten jne. Voit muuttaa järjestystä myös jälkikäteen nuolikuvioista ja poistaa valinnan poista-painikkeesta.

Valitut
Valitsemattomat
    Musiikkileikkikoulu 1-2 v., ryhmä A, Teatteri Kallio 03.09.2018 10:15 - 03.09.2018 11:00
    Musiikkileikkikoulu 1-2 v., ryhmä B , Teatteri Kallio 03.09.2018 11:15 - 03.09.2018 12:00
    Musiikkileikkikoulu 3-5 v. (ilman vanhempia), Teatteri Kallio 03.09.2018 09:30 - 03.09.2018 10:15
    Musiikkileikkikoulu alle 1 v., Teatteri Kallio 03.09.2018 12:00 - 03.09.2018 12:45
<< Palaa Jatka >>

Tiedot tallennetaan Helsingin seurakuntayhtymän asiakasrekisteriin.

Uppgifterna sparas i Helsingfors kyrkliga samfällighets kundregister

Tietosuojaseloste

<< Heinäkuu 2018 >>