Ilmoittautumislomake NUORET JA LAPSET Koululaisten kerhoilmoittautuminen 2018, Vuosaaren seurakunta

* pakollinen tieto

Nuoren/lapsen tiedot
Alle 13-vuotiaan henkilötietojen käsittelyyn tarvitaan huoltajan suostumus. * :
Etunimi * :
Sukunimi * :
Henkilötunnusta tarvitaan, koska sen avulla asiakas yksilöidään asiakasrekisterissä. Henkilön yksilöinti on välttämätöntä asiakasrekisterin luotettavuuden, ajantasaisuuden ja oikeellisuuden kannalta. Yksilöinnillä turvataan rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteutuminen. Henkilötunnus ei ole julkisuuslain tai muun lain mukaan salassa pidettävä tieto. Helsingin seurakunnissa tietoliikenne tapahtuu suojatussa kirkkoverkossa ja kaikki työntekijät ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen.
Henkilötunnus * :
Katuosoite * :
Postinumero * :
Postitoimipaikka * :
Maa * :
Sähköpostiosoite * :
Matkapuhelin * :
Asiakkaan erityisruokavaliot, jotka asiakas on halunnut seurakunnan huomioivan omassa toiminnassaan:
Asiakkaan terveyteen liittyvät tiedot, jotka asiakas on halunnut seurakunnan huomioivan omassa toiminnassaan:

HUOLTAJAN/HUOLTAJIEN JA MAKSAJAN TIEDOT
Annan suostumukseni kerätä meidän henkilötietojamme tätä tilaisuutta varten. * :
Annan luvan käyttää kerhossa lapsestani otettuja kuvia seurakunnan tiedotuksessa:
Ensimmäinen huoltaja
Sähköpostiosoite:
Matkapuhelin:
Maksaja

Valitse haluamasi tapahtumat ( Vähintään 1 enintään 5)

Kaikki tapahtumat
Roolipelikerho, Valo, varhaiskasvatus 03.09.2018 18:00 - 03.09.2018 20:00
<< Palaa Jatka >>

Tiedot tallennetaan Helsingin seurakuntayhtymän asiakasrekisteriin.

Uppgifterna sparas i Helsingfors kyrkliga samfällighets kundregister

Tietosuojaseloste

<< Elokuu 2018 >>